Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сех пояснила, чому депутат Заваруєв змінив прізвище

Сьогодні, 12 вересня, голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірина Сех під час прес-конференції прокоментувала ситуацію щодо депутата Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Анатолія Заваруєва. Деякі ЗМІ повідомили, що начебто у звязку із своїм кримінальним минулим він змінив прізвище.

«Справді свого часу Толік Заваруєв змінив прізвище на прізвище своєї матері. Ні для кого – ні для його сусідів, знайомих, ні для парії – це не було таємницею і, зрештою, не є гріхом. Зараз із Толіка намагаються зробити «великого злочинця». Так само ми знали про умовне покарання Заваруєва, але вважаємо, що кожна людина повинна мати шанс…», - заявила Ірина Сех.

За словами Ірини Сех, у Заваруєва було складне дитинство та серйозні сімейні проблеми. Його покинув батько і для того, щоб захистити чоловічу гідність він змінив прізвище.

«Він виховувася в інтернаті, і дорослі дядьки підбили його на недобру справу», - пояснила ситуацію Ірина Сех.

За її словами, у «Свободі» Заваруєв не заробив нічого, окрім проблем, для свого невеликого бізнесу.

«Нині Анатолій вирішив, що ті сторінки його біографії можуть зашкодити партії і подав заяву про складання депутатських повноважень. Але ми ще не вирішили, чи задовольняти її. Про те, що нам із цією заявою робити, ми питатимемо у мас-медіа та громади, – будемо радитися», – зазначила Ірина Сех.

За її словами, Анатолій Заваруєв не прийшов на прес-конференцію, бо на думку Сех, це боляче вдруге переживати трагічне минуле.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ