Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сучасні торгові центри Львова

Торгово-розважальний комплекс «Південний» - лідер серед торгових та розважальних центрів м. Львів. «Південний» - унікальний мультифункціональний комплекс з розвиненою інфраструктурою, який створює комфортні умови для роботи, навчання та відпочинку.

У межах комплексу розташовано 14 сучасних торгових центрів, які розділені на категорії товарів і послуг для зручності відвідувачів. Кожен центр має свій унікальний дизайн та спеціалізацію: від центрів взуття і хутра до дитячих товарів, меблів та інтер'єру, освітлення та будівельних матеріалів.

У торгових галереях комплексу ви зможете обрати модний одяг, взуття, дитячі товари та різноманітні аксесуари. Тут також є найширший вибір побутової техніки, систем опалення, сантехніки, освітлення, меблів і килимів для створення затишку та комфорту в вашому домі. ТРК «Південний» завжди радує відвідувачів новими цікавими локаціями.

Фітнес, спортивні клуби та тренажерні зали у Львові. 

На території нашого комплексу працюють сучасні та комфортні спортивні об'єкти для різних видів фізичної активності. У оздоровчому комплексі "Три Стихії" з'явився басейн завдовжки 50 метрів із окремою зоною для плавання для дітей та їхніх батьків. Також на території комплексу вже протягом багатьох років успішно функціонують 25-метровий басейн, спа-центр, соляні кімнати, сауни, спортивний зал та відкрита тераса із басейном.

Для шанувальників активного відпочинку на території торгового центру працюють криті та відкриті тенісні корти, футбольні поля, сквош, клуб настільного тенісу, студія повітряної гімнастики, батутний зал. В осінньо-зимовий період тут відкривається ковзанка, де можна навчатися професійного фігурного катання, адже поруч розташована школа фігурного катання з висококваліфікованими тренерами.

Дитячі ігрові кімнати та розваги для дітей

Найкращі дні народження та дозвілля допоможуть організувати досвідчені аніматори дитячих розважальних центрів «Веселка», «Нарнія», «Цьомочки» та «Lazer Park». Для розвитку та навчання дітей працюють: навчально-виховний комплекс «Дивосвіт», школи вивчення іноземних мов, комп’ютерна академія, дошкільна підготовка, школи танцю, співу та творчого мистецтва, школи боксу, дзюдо, айкідо та футболу тощо.

Безкоштовний коворкінг у Львові

У самому серці чарівного Львова на першій торгівельній лінії № 25 (ТЦ Європа), 1-ий поверх, знаходиться безкоштовний коворкінг, який створений, щоб забезпечити комфортну та стимулюючу атмосферу для творчих молодих професіоналів. Тут ви знайдете все необхідне для продуктивної роботи, а також можливість обмінюватися досвідом та співпрацювати з іншими талановитими людьми. Запрошуємо вас завітати до Львівського коворкінгу на Південному, де ви зможете розвиватися та знаходити нові можливості для свого бізнесу.

Де смачно поїсти у Львові

В торгових центрах є безліч чудових місць для смачного обіду чи вечері. Ресторани в ТЦ Південний пропонують широкий вибір страв, від ресторанів європейської кухні до смачних українських страв. Якщо вам потрібно швиденько поїсти, вам також доступні різноманітні варіанти фастфуду. Замовляйте та насолоджуйтеся неперевершеним смаком у ресторанах Львова. 

Оренда комерційної нерухомості

ТВК «Південний» - чудове місце для оренди комерційного приміщення для ваших проєктів, які вже успішно працюють, та відкриття нових цікавих локацій без посередників. 

ТЦ пропонує вигідні рішення та найкращу ціну як для стартапів, так і для тих, хто має досвід у сфері торгівлі, громадського харчування, розваг, відпочинку, спорту, медицини, освіти під магазин, кав'ярню, аптеку або салон. Приступаючи до проєктування чи вибору для оренди торгової площі у Львові, узгоджуємо із орендарем найдрібніші деталі і робимо все для того, щоб такі заклади приваблювали якнайбільше клієнтів.

Південний цінує кожного нашого клієнта, тому готовий до якісних змін, цікавих проєктів та запрошує до взаємовигідної співпраці нових партнерів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ