Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Секрети пошуку квартир подобово розкриті!

У сучасному світі ми стали настільки самостійними, що вже не потребуємо допомоги, коли організовуємо подорож. Особливо, якщо кажемо про поїздки по рідній країні.

Немає нічого важкого в тому, щоб обрати самостійно населений пункт, який хочеться відвідати, скласти маршрут, купити квитки й, звичайно, знайти, де жити. Ми стали прикрашати своє дозвілля яскравими уїк-ендами й намагаємося проводити вихідні за межами звичної реальності. Питання тимчасового короткострокового проживання – завжди «головний біль». Але тепер і пошук житла дуже простий.

Уже встигли спланувати все до дрібниць і залишилось зовсім мало (як вам здавалось на перший погляд) – знайти квартиру. Це те ж саме, як майбутні молодята відкладають на останній момент пошук обручок, а потім дико дивуються, як важко знайти потрібний варіант. Але зараз не про них. Якщо туристи планують жити в готелі, сьогодні існує безліч систем онлайн-бронювання, що дозволяють знайти оптимальний варіант. Але що робити, якщо ви не хочете тіснитися в «стандарті» й віддаєте перевагу повноцінній квартирі? Ось з цим нещодавно справи були кепські, адже доводилося вивчати дошки оголошень. Зараз же, наприклад, квартири в Києві подобово представлені тут https://oktv.ua/ua/kyiv/orenda-kvartur-podobovo. Ось він, той самий випадок, коли питання оренди вирішується на вашу користь!

Дошка оголошень VS портал онлайн-бронювання okTV

Визнаймо, що дошки оголошень – об'єктивно, минуле століття! На прикладі порталу okTV ми зараз же переконаємо вас у тому, що його переваги незаперечні. Розпочнемо:

  1. Зручність пошуку. Найцінніше. Мало того, що заповнивши всі фільтри, у пошуковій видачі ви отримаєте лише ті результати, у яких апріорі зацікавлені, то ще й сам процес не займе більше 10 хвилин! Цінуймо час, шановні! У сучасних ритмах він дуже важливий!
  2. Календар зайнятості. Тільки актуальна інформація про об'єкт, яку надає кожен господар квартири особисто. Якщо знаходитеся за межами України, така опція для вас взагалі на вагу золота. Адже вам не доведеться особисто телефонувати до господаря.
  3. Колосальний вибір. Бюджет, смак, переваги з місця розташування, специфіка інфраструктури в околицях… На okTV ви точно знайдете те, що потрібно!
  4. Легкість бронювання. Так, зараз-таки ви можете за одну хвилину оформити заявку, оплатити її та чекати на заселення. Передоплата надходить на рахунок порталу okTV і перераховується господареві лише після заселення. Таким чином ви, як орендатор, захищені від аферистів, бронюючи вподобаний варіант, а господар квартири впевнений у серйозності ваших намірів і приїзду.
  5. Зручність оплати та безпека. Ніяких шахраїв. Оплата перераховується на рахунок господаря квартири тільки після того, як ви заселитесь, а всі ваші дані залишаються конфіденційними.
  6. Можливість порівняти декілька квартир. Ось скажіть, яка дошка оголошень має такий функціонал? Звичайно, такої ще не існує. На okTV ви можете обрати декілька варіантів і здійснити порівняльний аналіз.

Швидкий зворотний зв'язок, можливість комунікації будь-яким зручним способом, об'єктивна, актуальна й повна інформація про об'єкт… Це далеко не весь перелік переваг, характерних для порталу okTV. Залишилось тільки перевірити всі ці зручності на власному досвіді.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ