Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сеник і Гриценко мають різне бачення будинку на вул. Саксаганського, 13

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та міністр оборони України Анатолій Гриценко мають різне бачення будинку на вул. Саксаганського, 13, — про це голова ЛОР заявив сьогодні під час прес-конференції. Як зазначив Мирослав Сеник, вчора він мав зустріч з міністром оборони Анатолієм Гриценком, який вважає, що будинок на вул. Саксаганського, 13 є власністю міністерства, тому його ніхто не має права забирати.
 «Наша пропозиція є зрозумілою, — зазначив Мирослав Сеник. — Міністерство не долучилося до будівництва цього будинку, оскільки він збудований ще за часів Австро-Угорщини. Крім того, Міністерство оборони не спромоглося взяти цей будинок у власність і немає жодних на це документів». За його словами, у цьому приміщенні був штаб повітряних сил, проте коли його розформували, його взяли в комунальну власність.
 Вчора міністр оборони України Анатолій Гриценко провів зустріч із головою ЛОР Мирославом Сеником, головою Львівської міської ради Андрієм Садовим та головою ЛОДА Петром Олійником щодо вирішення проблем будівництва житла для військовослужбовців. Результатом домовленостей стала передача всього військового майна, що знаходиться в межах міста Львова, на баланс Львівської міської ради в обмін на забезпечення військовослужбовців житлом (побудова 1000 кв. метрів житла) та утримання та розрахунок за борги по енергоносіях будинків КЕЧ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ