Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сергій Бубка привітав Маргариту Песоцьку зі здобуттям «срібла» на чемпіонаті Європи з настільного тенісу

Сьогодні до Олімпійської домівки завітала віце-чемпіонка Європи з настільного тенісу Маргарита Песоцька та її тренер-мама Маргарита Песоцька-старша, яких зустрів президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

На зустрічі також були присутні президент Федерації  настільного тенісу Олександр Зац, голова Федерації настільного тенісу міста Києва Володимир Філіпов, директор Київської міської школи вищої спортивної майстерності Євген Резанов.

«Хочу привітати наш тандем Маргарит з гарним здобутком на нещодавньому чемпіонаті Європи в Іспанії. Зовсім трошки не вистачило до здобуття звання чемпіонки світу, але й цей результат – дуже чудовий показник, адже Маргарита лише торік стала мамою», - сказав Сергій Бубка.

Він відзначив справжній бійцівський характер та працездатність спортсменки й побажав успіхів на шляху до олімпійського Токіо-2020, а саме – вже на ІІ Європейських іграх-2019 в Мінську, де розпочнеться боротьба за олімпійські перепустки.

Президент НОК подякував наставниці-мамі, яка у минулому також була тенісисткою, за виховання не лише такої талановитої, перспективної спортсменки, а й чудову діяльність на посту головного тренера жіночої збірної України з настільного тенісу.

Зі свого боку, спортсменка та тренер щиро подякували за таку теплу зустріч та постійну увагу керманича НОК. «Дуже хотіла виграти! Налаштовувалася у фіналі на перемогу, але все ж таки суперниця була сильніша за мене. Будемо працювати далі й готуватися до Мінську-2019», - сказала Маргарита Песоцька.

«Головні перемоги попереду!», - додала Маргарита Песоцька-старша.

НОК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ