Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Сесійна зала це не ваше приватне підприємство", - Лопачак Садовому

"Коли ви, коментуючи про закон і порядок, майже з барського плеча даєте слово, я би хотів вам у першу чергу нагадати, що сессійна зал - це не ваше приватне підприємство, в якому ви є абсолютним власником", заявив депутат ЛМР від фракції ВО "Свобода" міському голові Андрію Садовому під час сьогоднішнього пленарного засідання сесії ЛМР 20.06.2019 р.

"З огляду цієї ухвали мені дуже приємно було почути ваші коментарі щодо підтримки, бо ця ухвала і є про те, що ви говорите - щоб люди мали змогу зайди до міської ради, та щоб у кабінетах чиновників міської ради велися відеотрансляції. З іншого боку, хочу нагадати вам, що минулої каденції, людина, яка сиділа праворуч від вас - Василь Павлюк, який був представником всеукраїнського об'єднання "Свобода" і секретарем ЛМР, першим в ЛМР встановив систему відеонагляду в себе в кабінеті. Про такі дії ви говорите вже 6 років, але жодної краплі для цього не зробили", - заявив Маркіян Лопачак.

Зокрема, він назвав повним цинізмом те, що міський голова, втікаючи від людей, кулуарно приймає рішення виконкомом, з якими не знайомі ні представники міської ради, ні медіа, ні мешканці міста, що фактично обмежує людей. "Львів'яни мають право заходити до Львівської міської ради і задавати питання", - зазначив він.

"Інша справа, що ви, як головний менеджер в цих стінах, маєте забезпечити доступ львів'ян до цих кабінетів і забезпечити комфортне спілкування чиновниками з людьми. А якщо ви будете спілкуватись, так як зараз, на нараді з керівниками фракцій, скаржачись, що "люди з вулиці заходять", то хочу вам нагадати що саме ці "люди з вулиці" вас сюди і взяли на роботу. І це не люди з вулиці - це мешканці міста Львова, які платять вам зарплату, а ви заявляєте, що не дасте заходити людям з вулиці. Тому визначіться, за кого ви - за розумних, чи за красивих", - підкреслив Маркіян Лопачак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ