Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Шахтар" з мінімальним рахунком здолав "Десну" в скандальному матчі 12-го туру УПЛ

Донецький "Шахтар" з мінімальним рахунком здолав чернігівську "Десну" у стартовому матчі 12-го туру української Прем`єр-ліги.

Матч "Шахтар" - "Десна" розпочинав друге коло чемпіонату України з футболу і вийшов надскладним для обох команд і для суддівства.

Вже на восьмій хвилині поєдинку гості мали гарний шанс відкрити рахунок. Після пасу з флангу від Єгора Карташова Олександр Філіпов не влучив у порожній кут воріт Андрія П`ятова з кількох метрів. Далі "Шахтар" видав пару-трійку моментів біля воріт "Десни", але удари Марлоса, Алана Патріка та Велінгтона Нема були повз ціль.

На 27-й хвилині ще один момент був у "Десни", коли після удару Андрія Якиміва м`яч пролетів вище воріт. До завершення першого тайму "Шахтар" продовжував насідати на ворота "Десни", але обійшлося вже без гольових моментів.

На 59-й хвилині ще один шанс у "Шахтаря" і Дмитро Бутко з вигідної позиції пробиває вище воріт. Далі настала п`ятихвилинка судді Сергія Бойка. Лука Коберідзе грає у підкаті проти Сергія Кривцова, але не зачіпає гравця "Шахтаря". Арбітр відразу дістає другу жовту картку для Коберідзе, яка трансформується у червону. Після апеляції гравців "Десни" та поради з боковим рефері Бойко скасовує червону картку Коберідзе та показує попередження іншому гравцю чернігівської команди, котрий від цього епізоду був метрах у п`яти.

Через кілька хвилин Бойко знову став головною дієвою особою на футбольному полі. Гравець "Шахтаря" Кайоде в ігровому моменті наступає буцою на ногу Максиму Імерекову і арбітр показує футболісту "Шахтаря" червону картку, вирішивши, що він умисно наступив на футболіста "Десни". Через хвилину сталося ще одне вилучення - на трибуни пішов помічник Пауло Фонсеки Нуну Кампуш, який гучно обурювався рішенням суддів і його відправили на трибуни.

На 81-й хвилині після удару з гострого кута Андрія Моствого м`яч ледве не залетів у кут воріт "Шахтаря". Через п`ять хвилин після пасу від Карташова Дмитро Хльобас з кількох метрів мав забивати, але під удар ліг Кривцов.

На 88-й хвилині "Шахтар" забиває гол. Зі штрафного з метрів 20-ти Майкон відправив м`яча у верхній кут воріт Євгенія Паста. У доданий арбітром час "Десна" вже не мала моментів, щоб врятуватися від поразки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ