Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Шахтарі з шинами прийшли до Гички

У ці хвилини близько півсотні шахтарів зібралися біля Львівської обласної клінічної лікарні. Із собою вони прихопили кілька шин. Про це повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.
Михайло Гичка, головний лікар. Фото: Марія Шевців, Гал-інфо

Як зазначим Волинець, у такий спосіб шахтарі протестують проти закриття Центру професійної патології, що упродовж десятків років функціонував при медичному закладі. І ось тепер, згідно з розпорядженням головного лікаря Михайла Гички, згаданий центр закривають.

Як розповів довірений лікар Спілки шахтарів-інвалідів України Володимир Мазур, таке рішення обурило гірників, які тут проходили реабілітацію. Адже за кошти шахтарських профспілок у корпусі, де розташовувався центр було зроблено ремонт, замінено вікна. А тепер приміщення на 60 ліжок перепрофілюють, не запропонувавши натомість нічого.

"Миритися з таким свавіллям ніхто не буде. Профспілкові організації та громадські організації написали звернення на адресу очільника Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського та очікують від нього належного реагування", - зазначив Волинець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ