Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще 15 дітей зі Львівщини вирушили на оздоровлення в «Артек»

У Міжнародний дитячий центр «Артек», що у Березниках Свалявського району Закарпатської області, поїхало ще 15 дітей. Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих захисників. Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

«Це уже третій заїзд. Проходить він під гаслом «Форум лідерства та громадських ініціатив «Артек єднає Україну!». Загалом таких змін буде 11. Заїзди відбуватимуться до кінця року. Кожна зміна триває 21 день. Дві попередні зміни у дитячому центрі уже відвідало 26 дітей зі Львівщини. Ці путівки придбали для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей загиблих захисників за кошти державного бюджету», – розповіла заступниця директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА Тетяна Крут.

Додаткову інформацію про оздоровлення в Міжнародному дитячому центрі «Артек» можна отримати у відділі соціальних послуг, організації оздоровлення та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА за телефоном: +38 (032) 255 41 68 або на сайті Львівської ОВА в розділі Оздоровлення та відпочинок дітей.

Також нагадуємо, що Уряд продовжив дію експериментального проєкту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за принципом «гроші ходять за дитиною» – Є- оздоровлення.

Скористатися Є-оздоровленням можуть діти, що: 1. Виховуються в малозабезпечених сім’ях. 2. Належать до таких категорій, як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина із багатодітної сім’ї. Усі деталі про цю можливість – тут: Є-оздоровлення.

Нагадаємо також, що 244 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки поїхали у дитячий табір оздоровлення, розвитку та активного відпочинку дітей і підлітків «Артек-Прикарпаття», що у Трускавці. Путівки у табір «Артек-Прикарпаття» для дітей придбали за кошти обласного бюджету. Діти  отримали їх безкоштовно, або з невеликою доплатою в розмірі 10, 20 або 30% вартості, яку сплачують батьки. Загалом у департаменті соціального захисту населення Львівської ОВА за обласний кошт закупили 777 путівок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ