Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Щербаков та Савченко проведуть паралельну конференцію ЛМО СПУ

Олег Щербаков та екс-голова міського комітету СПУ Віктор Савченко мають намір провести паралельну конференцію ЛМО СПУ – про це „Гал-info” повідомив Олег Щербаков.
Біля готелю «Гетьман», де повинна відбуватися конференція міської організації СПУ, зібралося близько 100 членів СПУ, які стверджують, що їх не пускають на конференцію.
«Перед входом в зал, де проходить конференція, стоять якісь молодики в однакових костюмах, яких я взагалі не знаю і пропускають на конференцію делегатів за новими списками, серед делегатів є люди, які є членами партії буквально декілька днів, і Дуже багатьох з них я навіть не знаю» — повідомив Щербаков. За його словами, члени СПУ, яких не пустили на конференцію прийняли звернення до Політради та Центральної контрольної комісії створити комісію, яка б неупереджено з’ясувала ситуацію у Львівській обласній організації: «Все, що відбулося у ЛОО СПУ, це не просто протистояння ЛМО СПУ проти окремої особистості. На жаль, товариш Таліпов не може вирішити, що саме його прорахунки під час виборів привели до провалу СПУ на виборах у Львівській області», — йдеться у зверненні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ