Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що спільного між сумнівними реабілітологами з Миротворця, наркоманами та Брюховичами

Курортне селище Брюховичі що входить до складу Львівської ТГ перетворили на базу реабілітації заїжджих наркоманів?

Як стало відомо Гал-інфо, в селищі Брюховичі, що у Львові почастішали випадки виявлення людей, які нібито проходять там реабілітацію від алкогольної ти наркозалежності. Довідки про цю реабілітацію видає Громадська організація "Місто вільних". Додамо, що основними учасниками так званої "реабілітації" є внутрішньо переміщені особи.

Як зазначено в реєстрі YouControl, ГО "Місто вільних" дійсно може здійснювати діяльність з надання соціальної допомоги без забезпечення проживання, надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб похилого віку та інвалідів та надання послуг догляду із забезпеченням проживання для осіб з розумовими вадами та хворих на наркоманію.

На Facebook-сторінці даної ГО, ведеться в основному релігійна пропаганда так званої церкви "Нове покоління". Однак остання діяльність там велася ще в 2022 році. Діяльність самої церкви проводиться за інформацією на їхній Fb-сторінці у Львівському державному палаці естетичного виховання учнівської молоді (Площа Євгена Петрушевича 2).

Фото з Facebook Москаленко Олега

Засновниками даної ГО, яку зареєстрували 29.10.2019 в селі Ременів Кам'янка-Бузького р-ну, є два мешканці Донецька Максим Петров та Олег Москаленко (який ще в 2020 році у своєму Facebook розповідав, що був наркоманом). Головою правління даної ГО з 2021 року є Карен Асрян.

Зазначимо, що за даними YouControl, в базі сайту "Миротворець" є інформація про Москаленка Олега Вікторовича з міста Донецька, який за даними сайту є учасником незаконних збройних формувань. А також про Петрова Максима Володимировича, який був внесений в реєстр осіб, які переховуються від органів влади.  Водночас YouControl зазначає, що ймовірність збігу в даних випадках не перевищує 4%

Далі буде

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ