Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шість спортивних майданчиків у Львові відремонтують цього року

У середу, 23 березня, на засіданні депутатської комісії культури, молодіжної політики та спорту Львівської міської ради було погоджено перелік спортивних майданчиків ЛКП «Спортресурс», на яких цьогоріч проведуть капітальний ремонт. Загалом з міського бюджету м. Львова на це виділено 3,1 млн. грн. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Плануємо зробити все необхідне, щоб мешканці міста мали куди прийти, привести своїх діток і займатися там улюбленим видом спорту. Цього року на капітальний ремонт спортивних майданчиків вперше передбачено кошти, за які можна якісно відремонтувати спортивні майданчики. Це значна сума і я впевнений, що ми зможемо реалізувати все, що заплановано», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Перелік спортивних майданчиків, які цього року набудуть якісно нового вигляду:

Дитячо-спортивний майданчик, вул. Винниченка, 4, дитячо-спортивний майданчик, вул. Тернопільська, 13а, баскетбольний майданчик на спортивному комплексі, вул. Кастелівка, 8, дитячо-спортивний майданчик, вул. Замкова-Смерекова, дитячо-спортивний майданчик, вул. Кошиця, 4, дитячо-спортивний майданчик, пр. Чорновола, 45.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ