Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шкарлет відмовився коментувати питання приєднання Академії друкарства до ЛНУ

Сьогодні відбулось засідання Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, на якому був присутній міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.
Сергій Шкарлет

Під час даного засідання, Сергій Шкарлет, повідомив народних депутатів, що всі об'єднання закладів вищої освіти за його каденції відбуваються виключно на добровільних умовах.

Однак на запитання народного депутата України, голови підкомітету з питань освіти впродовж життя та позашкільної освіти і адаптації законодавства України до положень права Європейського Союзу Грищука Романащодо добровільності приєднання Української академії друкарства до Львівського національного університету ім. Івана Франка, та чому проти даного об'єднання протестують викладачі та студенти УАД Сергій Шкарлет відмовився відповідати.

"Будь ласка, спитайте у ректорів про ситуацію з цього приводу. Я думаю, що вони вам відверто розкажуть. Жодна постанова з міністерства не виходить неузгоджена. При чому починається все з департаменту, а не міністра. Я думаю, що вам треба спитати обидвох ректорів", - заявив міністр освіти та науки України Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, колектив Української академії друкарства звернувся до Володимира Зеленського з проханням завадити знищенню Академії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ