Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Школа голів громад": Львівщина ділиться досвідом з розвитку туризму

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/3
24 червня проєкт "Школа голів громад", який зібрав учасників із 13 областей України, проводив навчання у Збаражі.

Поділитися кращими практиками з розвитку туризму на Львівщині запросили керівницю управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталю Табаку.

За її словами, туризм у громаді – це насамперед про економіку, про збереження населення у своєму місці народження через створення нових робочих місць та підвищення привабливості громад.

"Найважливіше при старті розвитку туризму у громадах – зрозуміти ресурси та інвентаризувати усі туристичні об’єкти, - зазначає Наталя Табака. - Наступний крок - визначити "болі" туристичного середовища, те що заважає повноцінному функціонуванню того чи іншого туристичного об’єкта чи бізнесу. Далі потрібно окреслити цільову аудиторію, виходячи від того, які у вас є пропозиції та ресурси і сегментувати собі, на кого буде просуватися інформаційна компанія і реклама. Визначити потреби цієї цільової аудиторії, щоб органи влади і бізнес здійснювали спільну маркетингову і комунікаційну стратегію".

"Школа голів громад" - це теж чудова можливість для навчання та підготовки власної стратегії. Новий проєкт втілює громадська організація "Центр громадянських ініціатив" спільно з Фондом Фрідріха Наумана. "Школа передбачена виключно для голів новообраних громад і тих, які вже є, - наголошує Андрій Мазан, голова правління ГО "Центр громадянських ініціатив", - бо законодавство змінюється, всім їм потрібно адаптуватися до змін. Наш проєкт охоплює всі сфери, що важливі для муніципалітетів. Це 4 дні інтенсивного навчання з виїздами у громади".

Зазначимо, що "Школа голів громад" триває з 23 до 26 червня 2021 року. В перший день учасники були у Тернополі і обговорили досвід реформ децентралізації країн ЄС та нові реалії українських громад з експертом, а також перспективи місцевого економічного розвитку та стратегічне планування у громадах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ