Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Школярі Львівщини здобули перемогу на Гімназіаді України з вільної боротьби

Упродовж чотирьох днів липня у м. Хмельницький тривали змагання III літньої Гімназіади України з боротьби вільної. Про це повідомили 12 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Львівщину на цих змагання представляли 22 школярі - вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл м. Львова та області 2004-2005 та 2006-2008 років народження, які змагались серед 366 учасників з 19 регіонів України.

У підсумку представники області вибороли 2 золоті та 4 срібні нагороди. Зокрема, перші місця у своїх вікових категоріях посіли Іван Заліско (вагова категорія 41 кг) та Максим Куціль (вагова категорія 62 кг). Срібні нагороди у скарбничку збірної області принесли Святослав Дубяга (вагова категорія 52 кг), Андрій Кріль (вагова категорія 71 кг); Павло Васьковський (вагова категорія 80 кг) та Катерина Вовк (вагова категорія до 42 кг).

"У загальнокомандному підсумку Львівщина посіла 6 місце, поступившись лише тим областям, які виступали на змаганнях чисельністю у понад 40 учасників. Загалом львів’яни показали найкращий результат за співвідношенням кількість учасників/кількість здобутих нагород, адже Львівську область на змаганнях представляли лише 22 школярі, в той час, як перші 5 місць були представлені збірними у понад 40 учасників", - прокоментував підсумки змагань тренер учнівської збірної області з вільної боротьби Ігор Вовк.

Організатором III Гімназіади України з вільної боротьби були: Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та Федерація учнівського спорту України. Участь збірних команд області у змаганнях забезпечено управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ