Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярі Золочева допомагають військовим

В межах Всеукраїнської акції “Замість квітів – допомога армії” школярі, батьки та педагогічний колектив Золочівської загальноосвітньої школи № 4 зібрали та передали до однієї з військових частин ЗС України матеріальних засобів вартістю більше двох тисяч гривень, повідомив спеціальний кореспондент "Народна армія" підполковник Віталій Іванов.

Як розповіла голова батьківського комітету Ірина Семираз підтримувати українських військових вони розпочали ще минулого року. 

«На зібрані кошти закуповували необхідні речі для бійців – учасників Антитерористичної операції. З початку нового навчального року нам вдалося акумулювати 2131 гривню тож на засіданні батьківського колективу було вирішено передати ці кошти для потреб військовослужбовців окремого ремонтно-відновлювального полку, який дислокується на Золочівщині», - каже вона.

«Громада міста з перших днів створення частини постійно підтримує нас. Ви надаєте нам сил та впевненості, ви – наша надійна опора», - подякував освітянам від усіх воїнів-ремонтників командир частини полковник Юрій Примаченко.

Варто зазначити, що зібраних коштів вистачило на декілька комплектів ключів для ремонту військової техніки, які після передачі були обліковані встановленим порядком.

 З початком воєнних дій на Донбасі Золочівщина активно допомагає Українському війську: небайдужі громадяни збирають та передають бійцям необхідну допомогу, формують волонтерські десанти до зони АТО, беруть участь у різноманітних акціях на підтримку Збройних Сил України.

Не так давно до пункту збору, що діє при інформаційній агенції "Золочів.нет" в межах Всеукраїнської  акції «Добро жменями» волонтери міста Глиняни на чолі із о. Миколою Стронянським доставили понад 8000 пластикових кришечок на протези для воїнів АТО. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ