Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Схід України замело снігом. Фото

фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
фото з Фейсбуку
1/4
На Сході України, зокрема, на Донеччині розпочались інтенсивні снігові опади. Про це 23 січня на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"На Донеччині тимчасово заборонено рух великовагового транспорту автодорогою загального користування державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський (від кордону з Харківщиною до міста Бахмут). Крім того, повністю обмежено рух транспорту до с.Сонцівка, Миколаївка та Новоєлизаветівка Покровського району.

Заборона спричинена негодою та інтенсивними сніговими опадами. Як доповідає мені Служба автомобільних доріг у Донецькій області, у південних та південно-західних районах (Мангушському, Волноваському та Нікольському) потеплішало майже до нуля градусів і снігові опади змінилися дощем місцями – з мокрим снігом. На решті території Донеччини – сніг.

Дороги області чистять та посипають пісково-соляною сумішшю понад 70 одиниць спеціалізованої техніки ДП «Донецький облавтодор»: 33 комбінованих дорожніх машин, 14 навантажувачів, 17 тракторів, 6 автогрейдерів. Безперебійний проїзд автотранспорту забезпечує понад сотня працівників облавтодору.

За оперативною інформацією, загалом по області на роботах з ліквідації наслідків негоди задіяно 2294 особи та 260 одиниць комунальної техніки. Заготовлено 35,9 тисяч тон посипкового матеріалу і вже використано близько 11 тисяч тон", - написав Павло Жебрівський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ