Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Схоже, Тимошенко зробила вибір між посадою прем’єра та кандидатом в президенти. Львівщина має керівника штабу – депутат

Прем’єр-міністр Тимошенко та віце-прем’єр Турчинов повинні вирішувати проблеми, які накопичились у економічному секторі України, а не займатись президентськими виборами вже сьогодні. Про це у коментарі сайту RAZOM повідомив депутат Львівської обласної ради Олександр Старовойт.

„Голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат України Іван Денькович заявляє, що уже призначений керівником виборчого штабу Тимошенко на Львівщині. За словами Деньковича, керівник центрального штабу кандидата у Президенти Юлії Тимошенко Олександр Турчинов минулого тижня доручив йому очолити обласний штаб. Схоже, що віце-прем’єр за вказівкою Юлії Володимирівни уже працює над організацією президентської гонки Тимошенко, замість виконання своїх урядових обов’язків. І це при тому, що згідно чинного законодавства,до офіційного старту виборчої кампанії залишається кілька місяців”, - зазначає Олександр Старовойт.

 

На думку депутата Львівської обласної ради, це може свідчити про те, що для премєр-міністра та її команди уже розставлені пріоритети.

 

„Схоже, Юлія Тимошенко зробила свій вибір між посадою міністра та кандидатом у президенти. І вона повинна повідомити про це громадськість. Не виключено, що уся її нинішня робота буде спрямована не на вирівнювання економічного стану країни, а на дешевий самопіар, якого і без цього вдосталь.”, - додає Старовойт.

 

За його словами, сьогодні для України мати кандидата у Президенти на посаді премєр-міністра – це пряма дорога до ще однієї порції прийняття популістських рішень і, як наслідок, не подолання кризи а її подальше поглиблення.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ