Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Шпиталь Шептицького тепер консультує пацієнтів з підозрою на коронавірус

Як повідомили 31 березня Гал-інфо у прес-службі ЛМР, Львівська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з Благодійним фондом ʺШпиталь імені Митрополита Андрея Шептицького курії Львівської Архиєпархії УГКЦʺ.
Фото: ЛМР

Тож від сьогодні, 31 березня, Шпиталь здійснює консультування пацієнтів (телефоном та/або виїзд додому), зокрема до тих, що з підозрою на коронавірус. Також передбачені психологічні консультації для медичних працівників, доставка гарячого харчування для малозабезпечених тощо.

Так, організовано мобільні бригади швидкого реагування, в яких медики і волонтери шпиталю задіяні для консультування людей, які мають погане самопочуття, або є підозри на коронавірус, але які не уклали угоду з сімейним лікарем, зокрема, ті, хто був за кордоном. Ці бригади готові консультувати, приїжджати, і надавати допомогу. Така послуга доступна від сьогодні, 31 березня. Гаряча лінія за тел. 0800 200 112 працюватиме в режимі робочого часу з 9.00 до 18.00 год.

Також спільно з міським терцентром для осіб похилого віку і спільно з міським центром соціальних служб, Шпиталь ім. А. Шептицького забезпечуватиме гаряче харчування для найбільш потребуючих. Йдеться про комплексний набір на один день, в який входить сніданок, обід і вечеря.

Також фахівці Центру психічного здоров’я Шпиталю ім. А. Шептицького здійснюватимуть психологічний супровід медичних працівників, які працюють в лікарнях, які прийматимуть пацієнтів з підозрою або хворих на коронавірус.

COVID-19: ЛМР співпрацюватиме з шпиталем ім. Шептицького

  • Додамо, що Гал-інфо поспілкувалося із відомим українським епідеміологом, професором,  доктором медичних наук, завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталією Виноград про те, як довго триватиме карантин? Коли очікувати загострення – пік захворюваності в Україні та зокрема у Львові? Наскільки доцільні та ефективні заходи безпеки, які вживають на Львівщині?
Додамо, що Гал-інфо поспілкувалося із відомим українським епідеміологом, професором,  доктором медичних наук, завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталією Виноград про те, як довго триватиме карантин? Коли очікувати загострення – пік захворюваності в Україні та зокрема у Львові? Наскільки доцільні та ефективні заходи безпеки, які вживають на Львівщині?
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ