Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаб Андрія Садового вже фіксує порушення проти свого кандидата

Штаб Андрія Садового 25 березня зафіксував дві провокації проти свого кандидата на міського голову — повідомив «Гал-info» керівник прес-служби лідера «Самопомочі» Остап Процик. Так, за його словами, в ніч з 24 на 25 березня невідомі повкидали в поштові скриньки львів’ян агітпродукцію такого змісту: «В єдності сила. Голосуй за Садового і блок безпартійних до Львівської міської ради «Львів’яни За!». 
«Такі агітки представники нашого штабу знайшли на Сихові, на вулиці Тургенєва, в районі Собору Святого Юра, а також на Майорівці. На агітпродукції немає жодних вихідних даних. Отож ми звернулися до Львівської міської територіально-виборчої комісії і заявили, що жодного стосунку до цих агіток не маємо», — розповів Остап Процик.
За інформацією штабу Андрія Садового, таких агіток було виготовлено приблизно біля 200 тис.
Крім цього, 25 березня до штабу Садового надійшла інформація, що при вході на Личаківський цвинтар охоронці кладовища роздавали всім перехожим газету «Ратуша», в якій центральним матеріалом була інформація про те, що Андрія Садового на виборах міського голови підтримала СДПУ(о).
«Коли ми почули про цю «акцію», одразу виїхали на місце події і, як розповіли охоронці кладовища, вказівку роздавати «Ратушу» людям, які приходять на цвинтар, їм дала адміністрація кладовища», —зазначив Остап Процик.
Як повідомив Остап Процик, в день голосування штаб Андрія Садового делегує на виборчі дільниці Львова 300 своїх спостерігачів, а також домовився про співпрацю та координацію дій на виборах з партією «Пора».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ