Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Штаб Василя Куйбіди має претензії до газет «Україна Молода» та «Поступ»

Штаб кандидата на міського голову Львова Василя Куйбіди звинувачує в необ’єктивності газети «Україна Молода» та «Поступ» — повідомив 21 лютого під час прес-конференції голова виборчого штабу Василя Куйбіди, депутат Львівської міської ради Іван Рудницький.
За його словами, зі шпальт цих видань періодично лунають абсолютно необґрунтовані закиди в сторону Василя Куйбіди.
«В одній із публікацій «Україна Молода» написала, що через амбіції НРУ, який відстоював свого кандидата на міського голову Львова навіть попри те, що більшість членів блоку підтримували кандидатуру лідера ГО «Самопоміч» Андрія Садового як єдиного висуванця від блоку, збільшує свої шанси на перемогу на виборах міського голови кандидат від Партії Регіонів Петро Писарчук. Як вважаю, що такі заяви є безпідставними, — говорить Іван Рудницький. — Нещодавно ж у львівській газеті «Поступ» з’явилася публікація під назвою «Мера оберемо самі», в підзаголовку до якої йдеться про те, що президент не підтримував на виборах міського голови Львова лише Василя Куйбіду. Що це за заяви? Президент ніколи не висловлювався на підтримку жодного із кандидатів на міського голову Львова. Крім того, в цьому матеріалі написано, що є два кандидати на міського голову Львова від блоку «Наша Україна», в той час як єдиним висуванцем НУ є Василь Куйбіда».
Щоправда, судитися із «УМ» та «Поступом» штаб Василя Куйбіди, як зазначив Іван Рудницький, поки що не збирається.
«Ми надіслали офіційне спростування в редакцію «України Молодої» і дуже сподіваємося, що його опублікують. Що ж до «Поступу», то ця газета вже програла одного разу Василеві Куйбіді і, попри рішення суду, так і не вибачилася перед ним», — зазначив Іван Рудницький.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ