Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шуфрич підтвердив інформацію про купівлю акцій річпорту

Народний депутат Нестор Шуфрич підтвердив інформацію про те, що будівля Київського річвокзалу належить компанії, пов’язаній з ним та екс-головою Держкомпідприємництва Михайлом Бродським. Про це йдеться у повідомленні прес-служби політика, надісланому "Українській правді"

"Нестор Шуфрич підтвердив, що на вторинному ринку компаніями, які мають відношення до його сім'ї, були придбані акції Київського річкового порту", - сказано в заяві.

"Сьогодні ці активи передані в управління для подальшого освоєння інвестицій та розвитку. У разі реалізації інвестиційного проекту буде забезпечено від 500 до 1000 робочих місць", - зазначили у прес-службі.

"Наголошуємо, що одним з основних принципів інвестиційної діяльності компаній, що мають відношення до сім'ї Шуфричів, є неучасть у первинній приватизації держкомпаній, а придбання активів саме на вторинному ринку, що мало місце у випадку з Київським річпортом, і будівництво нових об'єктів "з нуля", - сказано у заяві .

Як відомо, 19 січня з’явилася інформація про те, що будівля Київського річвокзалу, який обіцяють переробити на ресторанну галерею, належить компанії, пов’язаній з екс-головою Держкомпідприємництва Михайлом Бродським і народним депутатом Нестором Шуфричем.  

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ