Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шустер запросив Тимошенко на ефір 28 січня

Редакція «Савік Шустер Студія» запросила лідера партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко взяти участь у програмі «Шустер Live» 28 січня 2011 року. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Однією з тем програми буде майбутнє опозиції та кримінальні справи проти опозиціонерів.  Решта - теракт в Домодєдово, екстремізм і українська бібліотека в Москві, Давоський форум, повідомляє ТК.

На програму, окрім Юлії Тимошенко, редакція запрошує Арсенія Яценюка - лідера «Фронту змін», Анатолія Гриценка - лідера партії «Громадянська позиція», Олега Тягнибока - лідера ВО «Свобода», В'ячеслава Кириленка - лідера партії «За Україну!», а також Ганну Герман - заступника глави Адміністрації президента та інших гостей. Формат програми  - класичний.

Нагадаємо, 20 січня прес-служба партії «Батьківщина» повідомила про те, що Юлія Тимошенко прийняла грудневе запрошення Савіка Шустера стати учасником першого випуску ток-шоу на Першому національному.

Редакція «Шустер live» заявила, що не запрошувала Тимошенко, водночас Савік Шустер у коментарі ТК сказав, що уточнив список гостей, виходячи з теми програми: «Чому я повинен у грудні вирішувати, що я робитиму в січні?».

У свою чергу, Юлія Тимошенко заявила, що Савік Шустер скасував її запрошення в ефір Першого через заступника глави адміністрації президента Ганну Герман. Ганна Герман це спростувала і заявила про свою готовність зустрітися з Юлією Тимошенко в ефірі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ