Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СКА та НСБ „Тисовець” є пріоритетними спортивними об’єктами для відновлення у Львівській області - Микола Томенко

СКА реконструюють і на його базі у Львові  відроджуватимуть такі олімпійські  види спорту як стрільба з лука, кульова стрільба  та інші . Про це розповів   голова Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Томенко на брифінгу з приводу виїзного  засідання комітету, яке проходило сьогодні 23 грудня у Львові.
„На базі СКА ми будемо відроджувати  потужний  спортивний об’єкт і відновимо на високому рівні такі види спорту як стрільба з лука, кульова стрільба та інші, а також повернути Чемпіонат Європи зі стрільби з лука  до Львова.  За два дні роботи у Львові ми вийдемо на 5-10 об’єктів для серйозної роботи. Проте їх потрібно робити  максимум за один-два  роки, оскільки влада міняється, а з нею і приорітети.  Серед таких об’єктів і Навчальна спортивна база  „Тисовець” де можна розвивати олімпійські зимові види спорту »,-  розповів    Микола Томенко.
Також Микола Томенко розповів, що потрібно підтримувати ті види спорту, які ще не відбулися як бізнес. „На сьогодні єдиний спорт, який відбувся як бізнес це футбол. Проте тепер ми вже можемо не виділяти кошти для його утриманні і я добиватимусь того, щоб він не фінансувався з державного бюджету. Тоді ці кошти можна буде виділити на галузі спорту, які не мають такої популярності, але є не менш потрібними і важливими. Зокрема на сьогодні для оздоровлення нації є важливим плавання і відбудова басейнів, а також відновлення традицій зимових видів спорту”, - зазначив Микола Томенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ