Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Скандал з "Інтером": новорічний "блакитний вогник" знову підірвав соцмережі

Телеканал "Інтер" знову відзначився в новорічну ніч показом в ефірі передачі "Блакитний вогник" представників російської попси і "пособників окупантів".

Користувачі соцмереж, у свою чергу, бурхливо відреагували на появу Таїсії Повалій та Ані Лорак в ефірі одного з найрейтинговіших українських каналів.

"Інтер" продовжує віджигати "блакитними вогниками" в Новий рік. Шансон, Крутий, інші зірки рос. естради. Жесть! Це і є оцінка роботи Нацради з телебачення і радіомовлення, а також Міністерства інформ. політики", - написав журналіст Микола Воробйов.

"Зауважте, що Кіркорова та інших дивляться переважно найлюмпенізованіші верстви населення країни. І ці ж люди найбільше скаржаться на своє мізернє життя. Вони просто не бачать взаємозв'язку між "Кіркововим", своєю тупізною і порожніми гаманцями", - пише блогер Олексій Заводюк.

У свою чергу, представники експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів зажадали ухвалити закон про обов'язковий відсоток використання української мови не тільки серед фільмів, а і власних телепрограм каналів.

Обозрєватєль

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ