Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сколівська громада розробила місцевий додаток для туристів

Відтепер ознайомитися з популярними туристичними об'єктами та іншою інформацією Сколівської громади можна за допомогою додатку "Сколе Smart".

Як повідомляють в ЛОДА, для туриста тут є рубрики: візитівка, сервіс та відвідай. У "Сколе Smart" доступні дві мови - українська та англійська.

Гордість громади: національний парк «Сколівські Бескиди», державний історико-культурний заповідник «Тустань», водоспад «Кам`янка», «Сопіт» та «Гуркало», озеро «Журавлине», Ямельницькі скелі, історико-краєзнавчий музей «Сколівщина» та інші.

У громаді добре розвинена сфера гостинності, тут працює чимало закладів громадського харчування та тимчасового розміщення. Слід зазначити, що не всі вони представлені у додатку.

«Хочемо звернутись до місцевого бізнесу. Тут можете бути і ви. Умова єдина - виходьте з тіні, сплачуйте податки, а ми розмістимо вашу рекламу», - наголошують у Сколівській міській раді. 

На ресурсі можна також переглянути інформацію від місцевої влади, використовувати онлайн карту для пошуку сервісів у громаді, розташування туристичних об’єктів; переглядати розклад руху громадського транспорту, що курсують через Сколівську громаду тощо. 

Додаток можна завантажити за посиланням: https://bit.ly/40TZuq7.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ