Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Служба зайнятості скорочує 12% співробітників

Незабаром розпочнеться реформа служби зайнятості та створення Національного агентства зайнятості

До кінця 2015 року з метою підвищення ефективності роботи, оптимізації та економії адміністративно-господарських видатків державна служба зайнятості проведе скорочення чисельності працівників на 1690 осіб. Про це повідомив заступник голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Андрій Вишняк, йдеться уповідомленні прес-служби відомства.

"Вже незабаром розпочнеться реформа служби зайнятості та створення Національного агентства зайнятості. В основу роботи нової структури буде покладено принцип роботи найуспішніших компаній світу. Наразі проводиться аналіз ефективності роботи служби на всіх рівнях, по всіх регіонах України. Для підвищення продуктивності діяльності і зменшення видатків було прийнято рішення про скорочення чисельності працівників. Це близько 12% від загальної кількості співробітників", - заявив Вишняк.

За його словами, апарат обласних центрів зайнятості буде скорочено на 12%, апарат базових центрів зайнятості - від 4% до 15%. Скорочення також торкнеться і Центрального апарату, де, враховуючи минулорічні скорочення, до кінця поточного буде вивільнено 16% працівників.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ