Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Смерть одного з донецьких голодувальників – на совісті центральної влади, - депутат Сех

Терористичний розгін мирної акції у Донецьку, злочинні дії працівників донецьких структур МВС та МНС, що спричинили смерть шахтаря, є останньою краплею, яка переповнила чашу народного терпіння. Про це заявила голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Ірина Сех, коментуючи трагедію, яка стала в Донецьку. Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

«Тепер люди ні на заході, ні на сході України не вірять в «покращання життя», пропаговане владою, що сконцентрована в руках президента Віктора Януковича, - зазначила Ірина Сех. - Центральна влада, прикриваючись уявною «стабілізацією», якою користаються лише наближені до донецького клану олігархи, грубо порушує соціальні права простих людей - шахтарів, інвалідів, афганців та чорнобильців. Коли ж люди намагаються протестувати, режим прагне силою змусити невдоволених замовкнути. Нині протести наростають у «вотчині» регіоналів – у самому Донецьку, де владна вертикаль не придумала нічого кращого, як буквально пройтися по тілах протестувальників і силою розігнати, зруйнувати їх наметовий табір. Спричинена злочинним розгоном смерть одного з голодувальників - на совісті, безперечно, не лише місцевих донецьких чиновників, але й їхніх земляків, які обіймають найвищі посади у Києві.

Ми бачимо, що в Донецьку знедолені пенсіонери з вилами починають штурмувати бастіони місцевої влади. Ще трохи – і проти ненависного режиму об’єднаються схід і захід, підніметься вся Україна.

Всеукраїнське об’єднання “Свобода” висловлює співчуття рідним і близьким Геннадія Конопльова та вимагає відставки керівників силових структур, причетних до репресій та смерті голодуючого гірника-інваліда».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ