Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Політика

Сьогодні депутати ЛМР вирішили нікому нічого не давати

На сьогоднішньому засіданні депутати Львівської міської ради не проголосували за надання місцевої гарантії для низки ЛКП з метою виконання ними боргових зобов’язань.

28 травня під час сесії міської ради депутати розглянули питання, які зокрема стосувалися виконання боргових зобов'язань ЛКП, та питання щодо затвердження угоди про кредитне фінансування Львівводоканалу. Всі питання розглядались під приводом протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові.

Питання про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2020 році з метою забезпечення виконання боргових зобов’язань ЛКП “Львівелектротранс“ у рамках проекту “Міський громадський транспорт України”. У рамках цього проекту планувався капітальний ремонт трамвайних вагонів з їхнім переобладнанням. 

Питання про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2020 році з метою забезпечення виконання боргових зобов’язань ЛКП “Львівавтодор“ у рамках проекту “Міський громадський транспорт України“. Цим проектом було передбачено будівництво автобусного депо, реконструкція тролейбусної контактної мережі та капітальний ремонт кабельних ліній. 

Питання про затвердження угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування від 21.04.2020, укладеної між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і ЛМКП “Львівводоканал“. 

Жодну з постанов депутатський корпус не підтримав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ