Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні екс-меру Винник покажуть рішення міськради про його відставку й вручать трудову книжку

Сьогодні екс-мер Винник Теодор Гудзяк зможе забрати свою заповнену трудову книжку. Про це у під час брифінгу журналістам повідомила секретар міської ради Олександра Яросевич.
 Яросевич відкинула твердження Гудзяка про те, що нібито рішення про його відставку ще немає, продемонструвавши його журналістам. „Сьогодні о 14.30 рішення про відставку Гудзяка буде вручено йому особисто”, – повідомила секретар. Також секретар повністю довела законність рішення Винниківської міської ради, зачитавши текст, підписаний 13 депутатами, про внесення питання відставки у порядок денний сесії, а потім показавши результати поіменного голосування 20 депутатів за внесення пункту про відставку у порядок денний сесії, а відтак показала рішення, яке базується на бюлетенях таємного голосування, в якому взяли участь 34 депутати, з яких 27 проголосували за відставку, лише 5 проти і двоє утрималося.
Водночас, Яросевич повідомила, що депутатів міськради здивували відсутність записів у трудовій книжці Гудзяка про його попередню трудову діяльність, копії диплома про освіту й декларація про трудові доходи, яку представив Гудзяк, коли йшов на вибори в сумі 393 гривні… за рік.
Також Яросевич повідомила, що сьогодні у її присутності буде розпломбовано кабінет міського голови, аби Гудзяк зміг винести звідти свої особисті речі.
Нагадаємо, мера Винник Теодора Гудзяка відправили у відставку 28 лютого. За таке рішення проголосували 27 із 34 присутніх у залі депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ