Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні «Кажани» розпочинають свою участь у матчах Єврокубку

Сьогодні, 7 листопада, у рамках 1/32 фіналу Кубку Європейської конфедерації волейболу (ЄКВ), львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» прийматиме вдома волейбольний клуб "Лозанна» із міста Лозанна, Швейцарія.

«Налаштування відрізняється тим, що гра буде особливого рівня. І хлопці це розуміють. На кожному з них величезна відповідальність. Напружений графік напередодні матчу ЄКВ  – це своєрідний спосіб загартувати характер. У нас багато нових гравців. Ці стресові ситуації покажуть, як команда зігралась, на скільки хлопці готові. Рівень гри з кожним разом суттєво покращується. Тому, певен, ця гра буде особливою», - наголосив головний тренер ВК «Барком-Кажани» Угіс Крастіньш. Тож «кажани» чекають на підтримку вболівальників та закликають їх долучитися до матчевого флешмобу: прийти на гру у кольорі команди – помаранчевому.  

Додамо. Початок гри з «Лозанною» - о 19.00 годині, у приміщенні ПС " Галичина", що на Керченській. Переглянути онлайн матчу можна буде також на сайті https://www.laola1.tv.

 Натомість матч-відповідь у Швейцарії «кажани» проведуть 14 листопада.

Нагадаємо. Торік свою участь у матчах ЄКВ «кажани» припинили у 1/16 фіналу Кубку. Львівський волейбольний клуб не зміг здолати на виїзді сербську «Войводину». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ