Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні підписано угоду про спільні дії між кандидатами у депутати Львівської міської ради від політичних партій – членів Блоку НУ та кандидатом на посаду міського голови Львова Василем Куйбідою

Сьогодні, 14 березня, відбулося підписання угоди про спільні дії між кандидатами у депутати Львівської міської ради від політичних партій – членів Блоку „Наша Україна” та кандидатом на посаду міського голови Львова Василем Куйбідою.
Угоду підписано на період діяльності депутатського корпусу та міського голови, обраних на виборах 2006 року. Сторони декларують, що мета цієї угоди – „безкорислива самовіддана праця для забезпечення високого рівня життя усіх соціальних груп міської громади і кожного громадянина, збереження та примноження цінностей міста Львова та його громади, утвердження принципів  самоврядування, демократії та громад солідарності”.
Угода передбачає співпрацю між сторонами для реалізації їх передвиборних програм. „Передвиборна кампанія добігає кінця і настає час починати політичні консультації щодо інституювання міської ради і провести консультації з політичними партіями щодо посад. Ця угода завершує процес формування механізму прийняття рішень, адже основною причиною, через яку місто погано розвивається, є погане управління”, - сказав під час підписання угоди кандидат на посаду міського голови Львова Василь Куйбіда. Як зазначив один з підписантів голова МО КУН Микола Пшевлоцький, ця угода дасть змогу не лише плідно працювати міському голові та раді, а й буде дисциплінувати підписантів. Адже 11-м пунктом угоди передбачено, що в разі її невиконання сторона бере на себе „особисті зобов’язання скласти свій представницький мандат”. Щоправда, оскільки законодавство не передбачає механізму позбавлення депутатських повноважень депутатів місцевих рад, це, швидше, моральне зобов’язання, виконувати яке сторони мають за особистою волею.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ