Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Сьогодні пройшов турнір з мініфутболу за Кубок Генерального прокурора 2021

У суботу, 31 липня, відбулася фінальна частина турніру з мініфутболу за Кубок Генерального прокурора 2021. На поле вийшли збірні команди Донецької, Івано-Франківської, Луганської, Одеської та Рівненської областей, Київської міської прокуратури, Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері та Офісу Генерального прокурора.

Футболісти восьми прокурорських команд зіграли серію матчів в двох групах. У ході запеклих поєдинків всі команди продемонстрували яскравий футбол, потужні атаки, висок ий командний дух та волю до перемоги.

За результатами ігор до півфіналу вийшли команди Донецької обласної та Київської міської прокуратур. За третє місце змагалися Одеська обласна прокуратура та команда Луганської області, яка приїхала в столицю з найбільшим та найгучнішим клубом вболівальників.

Насиченим та цікавим був фінальний поєдинок, який до останньої хвилини тримав у напрузі усіх вболівальників. У підсумку - нічия 1:1. Рахунок гри визначила серія післяматчевих пенальті,  в яких команда Донецької області виявилася сильнішої за киян. Третє місце виборола команда Луганської обласної прокуратури.

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова привітала всіх учасників турніру та вручила переможцям - гравцям Донецької обласної прокуратури - заслужений трофей. Вона подякувала футболістам і вболівальникам за чудове спортивне свято та побажала спортсменам нових перемог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ