Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні стартувала реєстрація на вступну кампанію-2017: що треба знати абітурієнту

Сьогодні, 29 червня, в Україні стартувала реєстрація на вступну кампанію-2017. Від сьогодні абітурієнти можуть створити електронні кабінети на сайті електронної бази з питань освіти, за допомогою яких подаватимуть заяви на вступ до вищих навчальних закладів.

фото умовне

Із 12-26 липня вступники вже безпосередньо повинні подати електронну заяву. Загалом можна подати 9 заяв на 4 спеціальності. Результати вступних конкурсів будуть оприлюднені 1 серпня.

Для випускників шкіл, які не мають доступу до інтернету й не можуть самостійно створити собі електронний кабінет та додати у нього всю необхідну інформацію, у приймальних комісіях університетів діятимуть спеціальні пункти, у яких надаватимуться такі послуги.

МОН

Для реєстрації електронного кабінету абітурієнту потрібно ввести електронну пошту, номер телефону, дані сертифікатів ЗНО та рік, у який вони отримані. Також потірбно додати серію, номер та середній бал атестату, а також відскановану копію його додатка. Додамо,що цьогоріч діють результати ЗНО із 2016 та 2017 років.

Також від сьогодні і до 28 серпня МОН організувало роботу «гарячих телефонних ліній» щодо вступної кампанії.

МОН

+38 (044) 287-89-29   +38 (068) 951-25-13   0800 504 425

ЄДБПО

+38 (044) 239-86-18

Також у Міністерстві освіти і науки надаватимуть консультації щодо вступу електронною поштою – [email protected] та в формі особистого прийому за адресою м. Київ, бул. Шевченка, 16, к.117

Із інформацією про додаткові номери телефонів, де зможуть надати необхідну інформацію, можна ознайомитись за посиланням.

Також вступникам можуть бути корисні такі ресурси: «Інфоресурс», ЄДБПО, а також сайт vstup.info.

Як повідомляло Гал-інфо, раніше анонсувалось про встановлення 150-бального порогу на медичні спеціальності, однак таке нововведення стане актуальним для наступної вступної кампанії.

Додамо, на Львівщині п’ятеро випускників отримали по 400 балів із тестів ЗНО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ