Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львівській опері сольний концерт Оксани Мухи

Сьогодні, 13 січня, у Львівській опері чарівна Оксана Муха виступить із своїм першим сольним концертом «Різдво в Опері». Співачка підготувала сюрприз для своїх шанувальників – презентація нового альбому «Колядки та щедрівки», а також і цікавих гостей колядників.

«Маю велику радість подарувати Вам дуже особливу, дуже дорогу мені колядку. Записали її разом з чудовим співаком Петром Радейком.Впевнена що вона вам припаде до душі. Тішуся, що в цей день також виступатиму із своїми добрими друзями: талановитим скрипалем Олександром Божиком та Заслуженою академічною капелою «Трембіта». Запрошую на мій перший сольни концерт у Львівську Оперу!», – зазначила Оксана Муха.

Зазначимо, що під час концерту буде здійснюватися збір коштів на потреби Буківського та Роздільського дитячих будинків-інтернатів.Організатори запрошують усіх долучитися до цієї доброї справи.

«Оксана Муха є добрим другом для діток цих будинків-інтернатів, адже вже неодноразово відвідувала їх у рамках програм благодійного товариства «Відкриваємо серця» та продовжує усіляко допомагати за будь-якої нагоди», - зазначають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ