Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Екс-директор "Львівелектротрансу" вважає, що він став жертвою політичної змови

Сьогодні, 18 березня, станом на 16:45 у Галицькому районному суді Львова розглядається клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу екс-директору "Львівелектротрансу" Андрію Федоренку - у виді взяття під варту з визначенням розміру застави 10 млн грн. Чоловіка звинувачують у фінансовій оборудці з бюджетними коштами, що призвела до матеріальної шкоди на 2 млн 249 грн, що на час вчинення злочину (2007-2008) становило понад 323 тис. євро, інформує кореспондент Гал-інфо.

Своєю чергою, Андрій Федоренко не визнає своєї вини та вважає, що він став жертвою політичної змови.

У цей момент суддя вийшла до дорачої кімнати для підготовки рішення.

Зазначимо, що за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Як писало Гал-інфо раніше,  колишньому директору ЛКП «Львівелектротранс» Андрію Федоренку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України  ( привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинене в особливо великих розмірах).


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ