Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Сьогодні у Львові та у Золочеві зафіксували цілу низку отруєнь чадним газом: серед потерпілих - діти

З минулого вечора і упродовж ночі на 13 жовтня у Львові та області виявили три випадки колективного отруєння чадним газом у житлових помешканнях.

Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 12 жовтня, приблизно о 21:30 у м. Львові, у квартирі багатоквартирного будинку на вул. Перова, 3,  отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 особи, зокрема двоє дітей (2014 та 2016 року народження). Їх у стані середнього ступеня важкості госпіталізували до медичних закладів м. Львова.

Квартира обладнана газовою колонкою та ПГ-4. Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» припинила газопостачання на колонку.

Вночі, 13 жовтня, приблизно о 03:20 в м. Львові у квартирі багатоквартирного будинку на вул. Городоцькій, 211, отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 особи, з них - одна дитина 2010 року народження. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізували до медзакладів м. Львова.

Квартира обладнана газовою колонкою та ПГ-4. Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» припинила газопостачання на колонку.

Також в ніч на 13 жовтня приблизно о 02:40 надійшло повідомлення, що в м. Золочів у квартирі другого поверху чотирьохповерхового житлового будинку по вул. Джерельній, 6, отруїлися, ймовірно, чадним газом чотири особи. Серед них - троє дітей (2004, 2006 та 2014 років народження). Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізували до Золочівської ЦРЛ.

Квартира обладнана газовим двофункційним котлом та ПГ-4. Аварійна бригада тимчасово припинила газопостачання до квартири.

Обставини усіх зазначених подій з'ясовують. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ