Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні в Україні останній день агітації перед другим туром виборів президента

П’ятниця, 5 лютого, – останній день агітації в Україні перед другим туром виборів президента, намічених на неділю, 7 лютого. Кандидати на посаду президента України Юлія Тимошенко і Віктор Янукович використовують останній день передвиборної кампанії для виступів і для відвідування телеканалів.

Так, Янукович виступить на Інтері, а Тимошенко - в ефірі телеканалу ICTV.

Крім того, о 18.00 за участі Тимошенко відбудеться "молитва за Україну" християнських церков України на Софійській площі Києва. Неподалік, на Михайлівській площі, у цей же час розпочнеться концерт на підтримку кандидата на посаду президента Януковича (чи буде там сам кандидат, не повідомляється).

Субота буде вже "днем тиші", коли ні самі кандидати в президенти, ані їхні прихильники не зможуть зробити нічого для "лову" голосів виборців.

Виборчі дільниці відкриються о 8.00 неділі та без перерв працюватимуть до 20.00.

У виборах президента України мають право брати участь громадяни України, яким на день голосування виповнилося 18 років. Проведення активної агітації та розповсюдження політичної реклами в день виборів забороняється.

Перший тур відбувся 17 січня, перше місце посів лідер Партії регіонів Віктор Янукович, набравши 35,32% голосів, на другому місці - прем'єр-міністр Юлія Тимошенко (25,05%). Саме вони візьмуть участь у другому турі.

25 січня Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів і призначила повторне голосування (другий тур) на 7 лютого, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ