Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогоднішня редакція закону про опозицію може монополізувати опозицію – Юрій Ключковський

„Сьогоднішня редакція закону про опозицію може монополізувати опозицію”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, член фракції „Наша Україна” Юрій Ключковський.
 „Нам не потрібен закон про опозицію в такій редакції, в якій він є сьогодні, оскільки він може дуже погано вплинути на політичну ситуацію в країні”, – наголосив Юрій Ключковський.
„Не виключаю й такий варіант, що Президент може накласти вето на закон про опозицію, який буде розглянутий в другому читанні. Однак не можна заперечувати й такий факт, що Блок Юлії Тимошенко може знову співпрацювати з Партією регіонів, і, таким чином, повториться ситуація з голосуванням за закон про Кабінет Міністрів, тобто буде подолане вето Президента”, – зазначив народний депутат.
На запитання, чи фракція „Наша Україна” в майбутньому співпрацюватиме з Блоком Юлії Тимошенко, Юрій Ключковський відповів, що „на демократичних засадах наша співпраця цілком можлива. Нашою проблемою є реалізація політичних цілей, неприйняття спільних рішень, а не непорозуміння між конкретними особистостями”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ