Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Соцмережі відреагували мемами на ініціативи "слуги" Безуглої

Нагадаємо, народна депутатка України від партії “Слуга народу”, яка є членом комітету нацбезпеки, оборони та розвідки, Мар'яна Безугла зібралася відправити головнокомандувача України Валерія Залужного у відставку.

За її словами у “військового керівництва” немає плану війни на 2024 рік. 

"Так, Головнокомандувач ЗС України, не зміг надати план задуму на 2024. Ні великий, ні маленький, ні асиметричний, ні симетричний. Військові просто сказали, що їм треба забирати не менше 20 тис. громадян на місяць. Ця проблема наростала влітку, як на Ставці, так і в Парламенті при плануванні бюджету на 2024", - заявила у себе на Facebook сторінці  Мар'яна Безугла.

Також, вона стверджує, що у Верховній Раді запитували Залужного на що планувався бюджет та задавали ще декілька питань про фінансування збройних сил України  та як він бачить надалі розвиток подій.

Зазначимо, нардепка не вперше цілеспрямовано робить провокативні вкиди, чим відволікає суспільство. Також, такі дії стають причиною чуток про розкол суспільства в Україні, що “грає на руку ворогу”. 

Проте, користувачі не змовчали та додали депутатці гнівних коментарів у соцмережі, також це сприяло створенню нових мемів та обурливих дописів:

Однак це не зупинило депутатку. Сьогодні вранці вона зажадала звільнити з начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, депутата від партії "Слуга народу", генерал-лейтенанта Павла Ткачука.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ