Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спаринги в Туреччині ФК «Львів» розпочав з перемоги

В першому контрольному матчі на тренувальному зборі в Туреччині футболісти ФК «Львів» з рахунком 2:0 обіграли команду з німецького міста Людвігсгафен. Як повідомляє офіційний сайт ФК «Львів», прибувши на турецьке узбережжя Чорного моря, львівська делегація поселилася у п’ятизірвому готелі Limra Limak Park, що знаходиться у містечку Кемер, поблизу Анталії.
Перший із запланованих спарингів на тренувальному зборі в Туреччині ФК «Львів» провів 3-го лютого німецького клубу із міста Людвігсгафен (аматорська ліга). За словами головного тренера нашої команди Сергія Ковальця, галичани зіграли доволі хороший матч. Суперник, не зважаючи на свій аматорський статус, також діяв солідно. Проте клас нашої команди був на порядок вищим. Відповідно перемога залишилась за ФК «Львів».
Тренерський штаб ФК «Львів» вирішив дещо поекспериментувати зі складом. Тож, у першому таймі на поле вийшли одні футболісти, а у другому інші. До речі, останні 20 хвилин гри на полі провів асистент Сергія Ковальця Юрій Беньо, який у парі з Данилом Лазарем створили сильну ігрову ланку.
Футболісти ФК «Львів» «розпечатали» ворота суперника уже на 4-ій хвилині: Павло Худзік своєчасно відгукнувся на передачу Ігоря Ільківа і з лівого флангу «розпечатав» німецькі ворота – 1:0. А в другому таймі на 65-ій хвилині вивіреною передачею В’ячеслава Акімова вдало скористався Олександр Мандзюк, який майстерним ударом змусив вдруге капітулювати воротаря суперників. 2:0 – саме такий рахунок зафіксував фінальний свисток.
ФК «Львів» матч проти німців провів у такому складі: Марущак (Мусієнко, 46), Романюк (Беньо, 70), Жданов (Лазар, 46), Ільків (Кіцута, 46), Леонідов (Розгон, 46), Зозуля (Мостовий, 46), Худзік (Б. Баранець, 46), Федорчук (Яворський, 46), Панас (Даньків, 46), Г. Баранець (Акимов, 46), Козак (Мандзюк, 46).
Наступний матч у Туреччині львів’яни зіграють 7-го лютого проти казахського клубу «Окжетпес» (Кокшетау), який завершив минулорічний сезон у чемпіонаті своєї країни на 9-му місці. Додамо, що чемпіонат Казахстану на відміну від нашого проводиться за системою весна-осінь.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ