Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Спеціально створена робоча група удосконалить програму ремонту покрівель житлових будинків

Для аналізу виконання  Програми ремонту покрівель житлових будинків, що є у власності територіальної громади м. Львова, на період 2005—2009 років та внесення пропозицій щодо її доопрацювання утворено робочу групу. Відповідне розпорядження 27 липня підписав Андрій Садовий. Згадана Програма була затверджена ухвалою міської ради від 31.03.2005 р. Повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
 До складу робочої групи увійшли перший заступник міського голови Микола Одуха (керівник робочої групи), заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, начальник відділу експлуатації житлового фонду управління житлово-комунального господарства Богдан Петраш, заступник міського голови з питань економіки та соціальної політики Віктора Башук, заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів та інші.
Робоча група до 25 вересня 2006 року має подати на розгляд виконавчого комітету напрацьований матеріал з удосконаленням Програми ремонту покрівель житлових будинків м. Львова та врахуванням вимог сьогодення.
Як зазначає член робочої групи заступник начальника управління житлово-комунального господарства Львівської міської ради Іван Квик, програма, яка діє сьогодні, дещо застаріла. Процес старіння дахів значно перевищує темпи їхнього ремонту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ