Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Спецкомісія політради «Пори» вивчатиме ситуацію у Львівській обласній організації до 1 березня — Андрій Рожнятовський

Утворена спеціальна комісія політради партії «Пора», яка вивчатиме ситуацію у Львівській обласній організації, діятиме до 1 березня. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив депутат Львівської обласної ради від ГП «Пора», член «Нової Галичини» і центральної політради партії Андрій Рожнятовський.
За його словами, на вчорашній політраді партії у Києві були присутніми представники Львівської обласної організації, зокрема заступник голови Львівської обласної ради Левко Захарчишин, голова обласної політради Квурт, Петро Адамик, Маркіян Іващишин, а також був запрошений і Дем’ян Малярчук. «Було прийнято рішення про відновлення в партії Малярчука і Рожнятовського, а також створено спеціальну комісію в кількості 5 чоловік, яка до 1 березня розглядатиме справи у Львівській обласній організації. На засіданні політради не було доведено, що участь у «Новій Галичині» є підставою для виключення із партії «Пора», — зазначив Рожнятовський.
У комісію, як зазначив Андрій Рожнятовський, увійшли члени політради партії та члени КРК. Спецкомісію очолює голова політради партії Владислав Каськів.
Нагадаємо, на засіданні політради ЛОО ГП «Пора» у суботу членів політради – Андрія Рожнятовського та Дем’яна Малярчука виключили з лав «Пори» за їхнє членство у міжфракційному об’єднанні „Нова Галичина” у ЛОР. За це рішення проголосувало більше двох третин членів політради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ