Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Справу про будівництво дитсадка в Гребенові обіцяють передати до суду

Активісти села Гребенова прийшли до Сколівського відділку поліції з вимогою провести розслідування витрат коштів на побудову дитячого садка. Про це Гал-інфо повідомили самі активісти. Біля відділку людей, які вирушили з села пішки сьогодні вранці, вже чекали голова РДА, керівник відділку поліції та керівник місцевої прокуратури.

Активісти села Гребенова йдуть до райвідділку поліції із пікетом

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, місцеві мешканці звинувачують голову сільради Гребенова (Сколівський район Львівська область) Ярослава Кожана у причетності до незаконної оборудки. 

Станом на сьогодні збудовано лише одноповерхову накриту будівлю. Всередині голі стіни, тому діти там навчатись не можуть.

Ігор Леськович, керівник Стрийської місцевої прокуратури, розповів, що за даним фактом вже відкрито кримінальне провадження за ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). 

Також він зазначив, що була проведена будівельно-технічна експертиза.

В поліції пообіцяли, що справу буде передано до суду до кінця червня. Мешканці Гребенова вирушили назад, але пообіцяли у разі невиконання обіцянки пікетувати уже обласне управління поліції у Львові. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ