Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Список кандидатів на посаду голови Львівської ОДА поповнили Олександр Шлапак і Ярослав Гадзало

Як стало відомо Гал-інфо, список кандидатів на посаду голови Львівської ОДА поповнили Олександр Шлапак та Ярослав Гадзало. Нагадаємо, що серед кандидатів на крісло губернатора також розглядалися Олександр Горошкевич, Петро Писарчук, Микола Кміть і Олександр Сендега. Називалося також прізвище Михайла Цимбалюка, але останнього призначили начальником міліції Львівщини.

За версією «Високого Замку», Президент України В. Янукович вагається з новим призначенням і боїться помилитися з кандидатурою на посаду голови Львівської ОДА. Миколу Кметя начебто активно лобіюють два середовища – Колеснікова-Ахметова і Ющенка-Ульянченко. Натомість прем’єр-міністр Микола Азаров категорично проти Кметя, бо вважає, що команду треба оновлювати повністю.

За даними «ВЗ», Азаров уже двічі робив подання на призначення нардепа-регіонала, керівника виборчої кампанії Януковича на Львівщині О. Горошкевича. Той пройшов співбесіду у Януковича. Кажуть, пройшов співбесіду і керівник штабу Януковича на Львівщині Петро Писарчук. Щодо Горошкевича, то кажуть, що його лобіюють бізнесові середовища, наближені до Андрія Клюєва.

Тим часом, стверджує журналіст «ВЗ» у сьогоднішньому номері, у списку можливих кандидатів на посаду голови ЛОДА з’явилася нова креатура – екс-заступник голови Секретаріату Президента Ющенка, львів’янин Олександр Шлапак.

Також, кажуть, на столі Віктора Януковича лежить об’єктивка на колишнього губернатора Львівщини Олександра Сендегу. Тримають у полі зору і Петра Писарчука. Однак проти нього начебто налаштована заступник голови АП Ганна Герман.

Натомість джерела Гал-інфо повідомили, що серед кандидатів на крісло губернатора Львівщини тепер розглядається і Ярослав Гадзало. Також кажуть, що обійняти посаду голови ЛОДА не проти Михайло Гладій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ