Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

США розширили антиросійські санкції

Вашингтон вніс 17 фізичних осіб до списку санкцій проти Росії по Україні. Про це йдеться в заяві міністерства фінансів США, передає УНН із посиланням на РІА "Новости".

Серед тих, хто потрапив під дію санкцій, зокрема, опинились вісім міністрів уряду окупованого Криму, а також керівники республіканських управлінь ФСБ і Слідчого комітету.

Так, за даними ЗМІ, під санкції потрапили перший заступник голови ради міністрів окупованого Криму Михайло Шеремет, "міністр внутрішньої політики, інформації та зв'язку" Дмитро Полонський, "глава міністерства майнових і земельних відносин" Анна Анюхина, "міністр палива та енергетики" Світлана Бородуліна, "міністр економічного розвитку" Валентин Демидов, "міністр фінансів" Ірина Ківік, "глава мін'юсту" Олег Шаповалов і "міністр промислової політики" Андрій Васюта.

Крім того, американський Мінфін ввів санкції відносно низки "дочок" російського "Газпрому" та інших компаній. Так, американським громадянам і компаніям заборонено укладати угоди з компанією "Мостотрест".

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ