Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стадіон „Україна” буде передано в оренду на один рік ФК „Карпати”

Передати в оренду майновий комплекс стадіону „Україна” ТзОВ ФК „Карпати” терміном на один рік — таке рішенням виконком ЛМР прийняв сьогодні, 23 серпня, за основу. Орендонадавачем виступає управління комунального майна ЛМР. Зокрема в оренду нададуть 19 об’єктів майнового комплексу, серед них вбиральні, котельня, сауна та інші побутові приміщення та сам стадіон. Проте договір оренди не буде укладено до того часу, поки ФК „Карпати” не сплатять борг в сумі 65 000 гривень ЛКП „Спортресурс”, яке утримує сам стадіон і не візьмуть на баланс колектив ЛКП „Спортресурсу”, в штаті якого є 26 працівників.

 Остап Блищак, директор ЛКП „Спортресурс” заявив з приводу цього рішення виконкому: „прийняття цього рішення за основу свідчить про те, що міська влада схвально відноситься до передачі в оренду майнового комплексу стадіону „Україна”, проте зараз питання стоїть за технічною стороною, оскільки цілісний майновий комплекс фактично є, але документально не засвідчений, оскільки „Карпати” є єдиним орендатором цього поля, колектив обслуговує лише їхні потреби, тому важливо, щоб колектив перейшов під керівництво ФК „Карпати”. Поки не буде виконано наших умов договір оренди не буде підписано.”
 Стадіон „Україна” є домашнім для ФК „Карпати”. Він розрахований на 30 000 глядачів, розмір футбольного поля 104х72 метри.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ