Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо, куди можуть скаржитися ТГ Львівщини на правопорушення з боку правоохоронців

фото - пресслужба ЛОР
фото - пресслужба ЛОР
1/2
Територіальні громади Львівщини можуть повідомляти про правопорушення, пов’язані з корупцією чи іншими протиправними діями, які вчинені співробітниками правоохоронних органів, за телефоном: 096 043 13 99.

Про це сьогодні, 29 жовтня, на зум-нараді під керівництвом першого заступника голови Львівської обласної ради Євгенія Гірника поінформував начальник Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України Роман Турчак, - передає пресслужба ЛОР.

Також він запросив керівників територіальних громад до співпраці. 

«Основні функції управління внутрішньої безпеки – виявлення, припинення, попередження правопорушень, які вчиняються працівниками Національної поліції, державними службовцями Міністерства внутрішніх справ; захист працівників поліції від чинників, які заважають законно і правильно виконувати їм свої службові обов’язки. 

Відтак ми націлені налагодити тісну співпрацю з територіальним громадами для виявлення негативних явищ, які вчиняють, у першу чергу, працівники поліції, а особливо їхня керівна ланка. 

Також спільно встановлюватимемо і припинятимемо явища, які заважають Національній поліції Львівщини сумлінно виконувати свої посадові обов’язки. 

Коли працівник поліції вчиняє негідно або незадовільно виконує свої службові обов’язки, то це негативно впливає на імідж і Національної поліції, і органів місцевого самоврядування», - зауважив Роман Турчак. 

За словами керівника Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки, з початку року було відкрито 60 кримінальних проваджень проти працівників поліції і цивільних осіб, які впливали на прийняття рішень працівниками поліції під час виконання ними посадових обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ