Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Станом на 15 квітня Посольство України в Італії має повну інформацію стосовно 30 українців, постраждалих внаслідок землетрусу

Посольство України в Італійській Республіці підтримує постійний зв’язок із італійськими центральними та регіональними органами влади з питань захисту населення, лікарнями, де наразі перебувають громадяни України, постраждалі внаслідок землетрусу, який стався 6 квітня ц.р. у районі Абруццо з епіцентром у місті Аквіла. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба МЗС.
За наявною в дипустанові інформацією, італійська сторона оперативно забезпечує постраждалих всім необхідним. Зі свого боку, Посольство продовжує збір інформації щодо постраждалих громадян України, їх потреб та місць тимчасового розташування. Станом на 15 квітня повну інформацію отримано стосовно 30 наших співвітчизників.
Дипустановою досягнуто домовленості зі штабом по ліквідації наслідків землетрусу про відрядження 16-17 квітня ц.р. до м.Аквіла двох українських дипломатів для зустрічі з громадянами України та надання їм консульської допомоги.

У взаємодії з керівниками українських громадських об’єднань в Італії та осередком УГКЦ планується проведення акції із вшанування пам’яті українців-жертв землетрусу та збору пожертвувань для постраждалих від стихійного лиха співвітчизників, які будуть передані до Центру допомоги громадянам України при Посольстві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ