Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Старий Самбір: борги районного "Галсільлісу" сягають 7 млн грн

Учора, 25 квітня, відбулася робоча зустріч керівників депутатських фракцій Старосамбірської районної ради та головного інженера ОКС ЛГП "Галсільліс" Михайла Кащука - за участі представників райдержадміністрації, керівництва ради та керівника Старосамбірського ДЛГП "Галсільліс" Дмитра Єдинака.

Голови фракцій райради вимагають від дирекції обласного "Галсільлісу" негайно навести лад у роботі дочірнього підприємства. Борги районного "Галсільлісу" сягнули близько 7 млн грн, а у депутатського корпусу є чимало претензій до господарської діяльності підприємства. Серед 18 дочірніх підприємств обласного "Галсільлісу", старосамбірський підрорзділ виглядає найгірше.

Керівники депутатських фракцій пропонують, щоб у десятиденний термін за рахунок внутрішнього кредиту ЛГП "Галсільлісу" була погашена  заборгованість старосамбірського підприємства. Провести аудит господарської діяльності за останні десять років, суворо покарати винних у самовільній рубці лісу. Припинити порушення у дозволених місцях вирубки. Заборонити рубку лісу субпідрядникам, а покладатися виключно на власні ресурси. 

Нагадаємо, що 11 березня на засіданні комісії Старосамбірської районної ради з питань охорони навколишнього природного середовища, земельних відносин, лісового господарства та управління районною комунальною власністю роботу ОКС ЛГП "Галсільліс" (директор Пешко П.П.) було визнано незадовільною.  

Водночас комісія запросила керівника підприємства Петра Пешка прозвітувати на районній сесії про роботу структурного підрозділу в Старосамбірському районі та пояснити причини  невтішного економічного стану підприємства. 

Старосамбірське ДЛГП "Галсільліс"  створено у 2012 році. Районній раді належить 49% власності, інші 51% перебувають у власності Львівської облради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ